Zondag 14 februari… het was niet alleen Valentijn maar het was ook voor ons de allerlaatste dag van ons Restaurant Bistro & Grill St-Elooi.
Die dag deden we de laatste dag traiteur. Nog even open gaan voor 1 april zat er niet meer in, daarom besloten we om de traiteur ook te stoppen en ons voor te bereiden op onze nieuwe zaak.
Het deed heel raar: we gaan het hier ongelofelijk missen en hebben hier heel mooie ervaringen & herinneringen gemaakt.
We hebben veel mogen leren en zijn ook wel op de één of andere manier trots dat we op die zes jaar tijd een goed draaiende zaak konden opbouwen. Het 1ste jaar (de start) was vrij chaotisch maar we groeiden en jaar na jaar groeiden we en leerden we bij.
Zelfs toen Corona er het laatste jaar was konden wij blijven draaien met een succesvolle traiteur. Jammer genoeg konden wij niet echt afscheid nemen door Corona en was het allemaal wat op afstand…
We willen een GROTE DANKUWEL zeggen aan iedereen!
Aan onze fantastische KLANTEN: zo veel fijne mensen die we mochten leren kennen, we kregen zo veel vriendschap en voldoening van jullie bezoekjes!
Ook dankjewel aan de vele LEVERANCIERS voor de aangename en goede samenwerking!
En natuurlijk ook een super grote dankjewel aan onze mensen die ons omringden in de zaal en in de keuken:
Lindsay, Ronald, Maaike, Hilde, Britt, Jaron, Aline, Tereza, Mathieu, Lieve, Nele, Lynn, Elien, Els, Karel, Nadja, Jordy, … BEDANKT!
Wij starten in mei onze nieuwe zaak Friet- & Eethuisje Velli’s in Melsen en Natascha en David heropenen St-Elooi in de loop van de maand juni!
Bedankt iedereen! ♥
Liefs,Wim & Kathy